avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta sistem de operare PC firma
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta sistem de operare PC firma

Buna ziua. Din cate stiu, pentru orice societate, sistemul de operare depe calculatorul firmei trebuie sa fie cu licenta. Intrebarea mea este: licenta sistemului de operare trebuie sa fie cumparata de la noi din tara sau se poate cumpara si din strainatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 28 Ianuarie 2017
Licenta poate fi achizionata de oriunde .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare program informatic calin felicia calin felicia Daca asociatia nu detine calculator, are dreptul presedintele sa achitioneze un program informatic? (vezi toată discuția)
Control licente software mirelaimm mirelaimm Buna ziua. O situatie ipotetica: se infiinteaza in Romania o firma noua (de tip SRL) care este legata de o firma-mama americana. Licentele software pentru ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa infiintez o firma de transport persoane, si sa operez pe o ruta pe care mai opereaza si o alta firma. Pot obtine licenta pe aceeasi ... (vezi toată discuția)