avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar

Am cerut prin instanta sa fie obligata primaria sa-mi de-a masuri compensatorii pentru terenul extravilan ce a apartinut tatalui meu.Primaria a invocat exceptia prematuritatii cererii in baza art.11 din Legea nr.165/2013.
Am sperat ca voi scapa de aceasta execeptie daca trece termenul din 01.01.2017. Dar acest termen a fost prelungit din nou pana la 01.01.2018.
Ce pot face in aceasta situatie:
- cum pot scapa de exceptia prematuritatii?
- pot sa fac plangere in baza legii 165/2013 daca termenul s-a prelungit pana la 01.01.2018?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Exceptia prematuritatii pusa2mimi pusa2mimi Buna seara. Va rog un sfat in legatura cu o viitoare actiune in justitie: am solicitat la primarie ,in calitate de mostenitoare dupa mama, ca cererea care a ... (vezi toată discuția)
Despagubire teren Dina-PC Dina-PC In 2006 tatal meu a dobindit titlu de proprietate pe 979mp , intravilan. Neexistiand teren , dupa procese indelungate s-a ajuns la o suma in bani , ca ... (vezi toată discuția)