avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despagubire teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despagubire teren

In 2006 tatal meu a dobindit titlu de proprietate pe 979mp , intravilan. Neexistiand teren , dupa procese indelungate s-a ajuns la o suma in bani , ca despagubire, Problema este ca tatal meu nu a depus obtiunea in termenul legal de 3 ani.
Intre timp a decedat , iar noi mostenitorii am reluat procesul de desbagubire cf. legii 165/2013
Comisia Funciara locala ne-a oferit un teren in extravilan.
Intrebare : in caz de refuz( oferta nu corespunde cu bunul avut) care sunt pasii de urmat?
Alta oferta , ca teren , nu mai exista.
Dosarul ajunge din nou la ANRP , pt. despagubire in bani?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
Dina-PC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dina-PC , utilizator 14:43, 13 Noiembrie 2017
n 2006 tatal meu a dobindit titlu de proprietate pe 979mp , intravilan. Neexistiand teren , dupa procese indelungate s-a ajuns la o suma in bani , ca despagubire, Problema este ca tatal meu nu a depus obtiunea in termenul legal de 3 ani.
Intre timp a decedat , iar noi mostenitorii am reluat procesul de desbagubire cf. legii 165/2013
Comisia Funciara locala ne-a oferit un teren in extravilan.
Intrebare : in caz de refuz( oferta nu corespunde cu bunul avut) care sunt pasii de urmat?
Alta oferta , ca teren , nu mai exista.
Dosarul ajunge din nou la ANRP , pt. despagubire in bani?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Demers legea nr. 165/2013 cristi1112 cristi1112 Credeti că se justifică demersul la ANRP, în conformitate cu art. 42, alin. (1) din Legea nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de ... (vezi toată discuția)