In 2006 tatal meu a dobindit titlu de proprietate pe 979mp , intravilan. Neexistiand teren , dupa procese indelungate s-a ajuns la o suma in bani , ca despagubire, Problema este ca tatal meu nu a depus obtiunea in termenul legal de 3 ani.
Intre timp a decedat , iar noi mostenitorii am reluat procesul de desbagubire cf. legii 165/2013
Comisia Funciara locala ne-a oferit un teren in extravilan.
Intrebare : in caz de refuz( oferta nu corespunde cu bunul avut) care sunt pasii de urmat?
Alta oferta , ca teren , nu mai exista.
Dosarul ajunge din nou la ANRP , pt. despagubire in bani?
Multumesc.
n 2006 tatal meu a dobindit titlu de proprietate pe 979mp , intravilan. Neexistiand teren , dupa procese indelungate s-a ajuns la o suma in bani , ca despagubire, Problema este ca tatal meu nu a depus obtiunea in termenul legal de 3 ani.
Intre timp a decedat , iar noi mostenitorii am reluat procesul de desbagubire cf. legii 165/2013
Comisia Funciara locala ne-a oferit un teren in extravilan.
Intrebare : in caz de refuz( oferta nu corespunde cu bunul avut) care sunt pasii de urmat?
Alta oferta , ca teren , nu mai exista.
Dosarul ajunge din nou la ANRP , pt. despagubire in bani?
Multumesc.
Fond funciar
annanica7
Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)