avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fabricarea jucariilor de lemn
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fabricarea jucariilor de lemn

Buna ziua,

Am un SRL ( cod caen 4719) prin care vreau sa vand si cateva jucarii de lemn produse de mine ca hobby in special masinute.

Ce trebuie sa fac pentru a putea valorifica aceste jucarii?

Alte discuții în legătură

Cale vanzare bunuri pe okazii elvan elvan Buna ziua, Ma intereseaza sa incep o mica afacere de revanzare a unor bunuri (in special articole pt copii: jucarii, hainute, articole de igiena) ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru pfa alinutza_dada19 alinutza_dada19 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am fost sa infiintez o firma(pfa),dupa ce am completat actele mi s-a cerut coduri caen,si dupa ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, Doresc sa imi infiintez o inteprindere individuala, mai exact un magazin second hand. As dori sa va intreb daca codul caen 4719- comert cu ... (vezi toată discuția)