avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Clarificare CIUDATA la procedura de licitatie? cum sa ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Clarificare CIUDATA la procedura de licitatie? cum sa raspund?

Buna ziua,

Particip la o licitatie unde mai am alt 2 competotori, oferta mea e pe locul 2 ca pret insa am primit cateva clarificari din partea autoritatii contractante.

In principal sunt niste procente pe care eu le-am declarat in anexa formularului de oferta care nu se pupa cu procentele din contractul pus la dispozitie de autoritate

mentionez ca contractul a fost asumat de noi prin semnarea acestuia si a unei delcaratii prin care spunem ca nu avem obiectii

deasemenea in clarificare se mai cer ceva lamuriri legate de oferta tehnica si o intrebare CIUDATA ZIC EU LA ULTIMUL PUNCT:

"VA RUGAM SA NE COMUNICATI DACA VA SUSTINETI IN CONTINUARE CELE OFERTATE? "

acum eu cum sa raspund la aceasta intrebare?

ma gandesc sa nu fie o capcana prin care autoritatea sa-mi spuna ca imi modific oferta daca modific respectivele procente si sunt descalificat

sau daca aprob ca imi sustin oferta sa considere ca modificarile care le fac prin aceasta clarificare nu sunt valabile

ce ma sfatuiti?

Multumesc in avans

P.S: eu ma gandeam sa raspund ca "imi suntin in continuare cele ofertate si la ce am ofertat se adauga clarificarile / lamuririle aduse de mine prin rapsunsul la solicitarile de clarificare formulate de autoritatea contractanta"
Cel mai recent răspuns: dana_ludmila , utilizator 00:28, 19 Septembrie 2009
Despre ce fel de procente este vorba?
Referitor la mentinerea celor ofertate, este clar ca oferta are o perioada de valabilitate si, prin urmare, in aceasta perioada ea este valabila si nu suporta modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractanti ? descalificare din cauza lor? razvan911 razvan911 Buna ziua, SUnt operator economic si particip in acest moment la o licitatie publica. Am 3 subcontractanti si pentru ei mi s-au cerut prin documentatie ... (vezi toată discuția)
Licitatie care nu se mai sfarseste corstef corstef Daca deschiderea ofertelor s-a facut la 04.11.2011, iar valabilitatea ofertei este de 90 de zile (pana la 04.02.2012) si, ca si ofertant nu am fost ... (vezi toată discuția)
Raspuns clarificare neluat in seama alexandru_grigoras alexandru_grigoras Se da urmatoarea situatie. Am participat la o procedura de cerere oferta pentru executia unor lucrari. In urma analizarii documentelor in timp mi-au fost ... (vezi toată discuția)