avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare SRL ??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare SRL ??

Fiti amabili si explicati-mi cum sa fac:

Se cere infiintarea unui SRL, in ROMANIA, cu doi asociati: unul persoana juridica, care este un alt SRL dar infiintat in ITALIA, si celalalt persoana fizica,(este cetatean italian dar nu stiu daca are si cetatenie romana) . Trebuie sa mai infiintez un alt SRL..exista si o alta procedura care sa necesite mai putine costuri... Va rog sa ma luminati ! mULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 22:54, 10 Septembrie 2009
multumesc mult, da...este de munca ... Noapte Buna!! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înfiinţare firma online cu asociat străin adri.abc adri.abc Înfiinţare firma online cu asociat străin Buna ziua. Cer ajutorul comuinităţii cu câteva informaţii legate de înfiinţarea unei firme online cu ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian julia1999 julia1999 o persoana italiana poate sa constituie un srl in romania -,ce documente trebuie si cat costa infiintarea unui srl ... (vezi toată discuția)
Asocierea unui srl cu asociat unic cu un alt srl cu asociat unic contima contima Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: stiu ca este un caz mai rar, insa o persoana asociat unic (cetatean roman) al unui srl din ... (vezi toată discuția)