Hotarare redactata din data de 14 decembrie 2016, eu am primit-o la posta in data de 28 decembrie 2016, dar mi s-a spus ca una din comunicari nu s-a intors. Ce pot face sa urgentez sau macar sa aflu de ce s-a intamplat acest lucru ?
Am avut platit un curator pentru una din parti, dar nu a mai fost nevoie intrucat paratul a raspuns din strainatate si are si adresa de buletin/casa in proprietate la adresa stiuta de mine. Dar curatorul impus de instanta la data la care a fost tras la sorti avea cerere de suspendare din barou si a plecat din tara, iar pe sentinta este mentionat si curatorul cu adresa din Romania, desi nu l-a vazut nimeni la fata.
Da, a fost comunicata, dar cum nu este in tara........Se procedeaza la fel ca in cazul celorlalte parti, se cauta administratorul imobilului...........se pune in cutia postala, etc ? Nu era in tara nici in momentul numirii sale in calitate de curator. Ce este de facut? Adresez cerere instantei in care specific decizia prin care a fost suspendata din activitatea de avocat si cer ca pe hotarare sa se mentiuoneze definitiva si irevocabila ?
Verificati la instanta daca si cum s-a indeplinit procedura de comunicare a hotararii,respectiv, ce scrie pe procesul verbal de comunicare a hotararii.
Buna seara
o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila soseste acasa in plic recomandat sau postasul o aduce si o baga in cutia postala ? multumesc (vezi toată discuția)
Ce este de facut ?
goplanet
Instanta a stabilit plata unui curator pentru parat, curator care avea la data alegrii lui cerere de suspendare a a activitatii de avocat, plecand ulterior din ... (vezi toată discuția)