avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cat dureaza o cumunicare a hotararii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cat dureaza o cumunicare a hotararii

Hotarare redactata din data de 14 decembrie 2016, eu am primit-o la posta in data de 28 decembrie 2016, dar mi s-a spus ca una din comunicari nu s-a intors. Ce pot face sa urgentez sau macar sa aflu de ce s-a intamplat acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 13:08, 30 Ianuarie 2017
ConsuelaScarlat a scris:

Puteti verifica la dosarul cauzei unde a fost comunicata sentinta, poate s-a gresit adresa. Se va face o noua comunicare

Pai daca eu am primit comunicarea pe 28 decembrie, chiar daca se gresea o adresa ...trebuia trimisa iar si pana pe 30 ianuarie se putea comunica totusi la adresa corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotararii instantei de fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond si-a motivat in sfarsit hotararea dupa mai multe luni de la pronuntare,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila soseste acasa in plic recomandat sau postasul o aduce si o baga in cutia postala ? multumesc (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? goplanet goplanet Instanta a stabilit plata unui curator pentru parat, curator care avea la data alegrii lui cerere de suspendare a a activitatii de avocat, plecand ulterior din ... (vezi toată discuția)