avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare din casa proprietarului.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare din casa proprietarului.

Buna ziua,aceasta intrebare a mai fost postata o data doar ca sotul meu cel care a postato a spus o mai pe scurt.

Poveste incepe asa: Eu stau in casa cu Mama sotul acesteia(tatal mei vitreg) sora mea in casa bunicului meu,apartamentul fiid al lui.
Problema este ca sotul face des scandal acesta a pus si microfoane in casa. Am inregitrari cu acesta cand ma injura si ameninta etc. Acum bunicul vrea sa-l dea sau sa-i dea pe amandoi afara din casa (mama si sotul ei) intrebarea este daca IN BAZA UNOR DECLARATII LA POLITIE POATE SA I DEA USOR AFARA SAU TREBUIE ACETIONATI IN INSTANTA. mentionez ca ambii au buletin pe aceasta adresa. DACA BUNICUL IMI DA PROCURA (IMI CEDEAZA DREPTURI JURIDICE LEGATE DE APRTAMENT ii pot da afara mai repede?? As vrea sa nu-i actionez in instanta. Multumumec!
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 09:31, 30 Ianuarie 2017
Situatia pe care o prezentati este foarte trista dar nu se poate sa-i dati afara fara sa-i actionati in instanta. Nicio plangere penala nu va rezolva situatia. Plangerile penale sau procesele verbale ale politiei care constata ca nu se poate convietui (cand se face scandal, si ii chemati) pot constitui dovezi pentru actiunea in evacuare. Mai degraba ar trebui sa discutati sincer, dvs, mama si bunicul si sa vedeti ce puteti face pentru a trai o viata normala.
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare il_so il_so Mama este in proces de evacuare cu fica ei si cu ginerere si doreste sa faca act de vanzare-cumparare catre mine(fiul ei).Mentionez ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu sau nu nico132 nico132 suntem coproprietari pe o casa si terenul aferent,eu am crescut in acea casa,acum varul meu vine intra,face scandal,injura etc....varul care nu este ... (vezi toată discuția)
Vrea sa ne dea afara din apartament micu_alexandra2001 micu_alexandra2001 In anul 2010 sotul meu (atunci nu eram impreuna), a gasit un anunt in ziar ca cineva vindea un logan.A sunat, a facut intelegerea cu Batrana respectiva si ... (vezi toată discuția)