avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditie de functionare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditie de functionare PFA

Buna dimineata,

Am citit intr-un articol ca una din conditiile de functionare a PFA-ul ar fi sa lucreze cu mai multe persoane fizice si/sau juridice ( deci sa nu se limiteze la un singur client). Imi pare rau ca nu mai pot sa gasesc articolul. As vrea sa stiu daca exista intr-adevar aceasta conditie si eventual sa imi indicati legea si articolul care face referire la acest lucru.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 30 Ianuarie 2017
Este vorba ca la un moment dat, activitatea sa fie reconsiderata dintr-o activitate independnta in una dependenta si sa fie impozitata cu aceleasi impozite ca un contract de munca.
Cititi la adresa urmatoare din noul cod fiscal
[ link extern ]
sau la adresa urmatoare asa cum aparea in vechiul cod fiscal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala / intreprindere familiala cu norma de venit tsm80 tsm80 As avea niste intrebari referitoare la o Intreprindere Individuala sau o Intreprindere Familiala in lumina noului Cod Fiscal si a normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Pfa-acivitate dependenta rcujba rcujba In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta. Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)
Avocatii colaboratori- activitate dependenta? andrada1982 andrada1982 Dragi colegi avocati, Ce parere aveti despre definitia \"activitatii dependente\" introdusa prin OUG 58/2010? Avocatii colaboratori se incadreaza in ... (vezi toată discuția)