avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somație de la birou judecătoresc privind datorii la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somație de la birou judecătoresc privind datorii la banca

Bună ziua, am primit o Somație de la un birou judecătoresc pentru datoria de la banca, datorie care a fost deja transferată către o firma de recuperări. Ce pot face în acest caz, ținând cont că mi se cere efectuarea plății integrale a datoriei în 48 de ore ?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulia.Harry , utilizator 12:22, 30 Ianuarie 2017
Daca considerati ca aveti motive, formulati contestatie la executarea silita propriu zisa,daca nu aveti motive, luati legatura cu executorul si negociati modalitate de plata(esalonare,termene plata)
Am inteles. Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vali_ned vali_ned va rog ajutati-ma. Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita Calugar Calugar Buna ziua! Poate o societate de recuperari sa anuleze executarea silita? In ce conditii? (vezi toată discuția)