avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Câte ore trebuie să aibă un curs de inițiere și ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Câte ore trebuie să aibă un curs de inițiere și unul de specializare

Poate cineva să mă lămurească ?
Un curs de calificare trebuie să aibă: 360 ore(nivel I); 720 ore(nivel II); 1080(nivel III), conform art. 7 din Ord. MMSSF nr. 353/2003.
Câte ore trebuie să aibă cursurile de:
- inițiere;
-calificare(respectiv recalificare);
-perfecționare(respectiv specializare), tipuri definite în Ordonanța nr. 129/31.08.2000 art. 8 al. (3).
Eu înțeleg că nu este reglementat, dar mă întreb de ce sunt cursuri, de același fel dar cu un număr de ore diferit: 90 ore; 120 ore; 128 ore etc.

Alte discuții în legătură

Câte tipizate există pentru certificatele de absolvire a cursurilor ... Ileana Cos Ileana Cos Câte tipizate există pentru certificatele de absolvire a cursurilor de formare profesională și care sunt acestea? (vezi toată discuția)
Echivalare certificat de absolvire cursuri de calificare gipa gipa Am o întrebare: Certificatul de absolvire a cursului de calificare \"Inspector Protecția Muncii\" se poate echivala cu certificatul de absolvire a cursului ... (vezi toată discuția)
Pentru a putea fi pfa -inspector hr, trebuie neaparat cursul de calificare de 1080 ore?unul de perfectionare nu este de ajuns? leo2000ro leo2000ro Am revenit cu o intrebare.Mi s-a spus ca pentru a deveni PFA (inspector HR) trebuie sa fac neaparat un [b]curs de calificare[/b] cu durata de 1080 ore.Eu detin ... (vezi toată discuția)