avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna ziua! astazi am aflat ca sunt insarcinata si vroiam sa stiu daca pot beneficia de concediu de crestere copil in conditiile in care m-am angajat la o firma, timp de 3 luni (aprilie- noiembrie), apoi mi-am schimbat locul de munca la alta firma si acolo lucrez si in prezent. pe 7 noiembrie am plecat de la firma respectiva si tot pe 7 noiembrie am semnat contractul cu firma unde lucrez in prezent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 30 Ianuarie 2017
Care este data prezumata a nasterii?
luna septembrie!
Perioada eligibila pentru CCC este :octombrie 2015 - septembrie 2017

Precizati exact perioadele de angajare , ca sa ne putem da seama daca indepliniti sau nu conditiile mentionate in lege pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu creștere copil Alexandra Istudor Alexandra Istudor Am lucrat la o firmă din octombrie 2017 până în aprilie 2018 În prezent lucrez la o altă firmă din mai 2018 până în prezent În noiembrie imi ... (vezi toată discuția)
Insarcinata si nu lucrez denisageorgescu denisageorgescu Buna ziua, am aproximativ o luna de cand sunt insarcinata. In perioada mai 2015 - octombrie 2016 am lucrat . Beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Somaj apoi ccc Onutza9988 Onutza9988 Buna ziua. Am fost in somaj timp de 6 luni pana in data de 7 03 2017. As dori sa ma angajez iar la aceeasi firma cu jumatate de norma sau chiar cu 2 ore ... (vezi toată discuția)