avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Import cu conditia DDP, ce regim are TVA-ul?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Import cu conditia DDP, ce regim are TVA-ul?

Buna ziua,

in cazul unui import cu conditia DDP, ce regim are TVA-ul aferent tranzactiei? Ce inregistrari contabile trebuie pentru inregistrarea acestui TVA?

Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 20:03, 31 Ianuarie 2017
Plata TVA in vama si înregistrarea acesteia ca un TVA de la oricare furnizor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)
Obligatia de colectare a tva leprosu leprosu Bună ziua! Am o mică „speță” pe care aș vrea să o supun atenției dvs. Sună cam așa: societatea X din România importă ... (vezi toată discuția)
Tva si taxe elvetia sevenx sevenx Buna ziua, Va cer ajutorul in urmatoarea problema. SRL neplatitor de TVA, neinscris in reg operatorilor intracomunitari (se incadreaza in plafon) doreste ... (vezi toată discuția)