avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenzi pentru persoane fara discernamant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenzi pentru persoane fara discernamant

Buna! Am un unchi care a fost luat in baza de date a spitalului de Boli Psihice cu Schizofrenie paranoida in 2011. in perioada 2011-2014 a acumulat amenzi de 70000 ron. In 2013 am fost la politia din satul de domiciliu si am facut un dosar prin care dovedeam faptul ca este bolnav psihic si ca nu este in capacitatea de a achita amenzile. mi sa promis ca ele se vor sterge, dar acum o saptamana am primit de la primarie o hartie cum ca e dator cu amenzile respective. La primarie ni sa spus ca trebuie sa le plateasca si ca ii vor pune oprire pe pensie. Avand in vedere ca nu are discernamant este obligat sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:42, 30 Ianuarie 2017
Buna seara,
Daca nu are discernamant, unchiul dumneavoatra trebuia pus sub interdictie si sa-i fie numit un curator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curator bolnav psihic pompiliairina pompiliairina As dori sa aflu cine poate deveni curator pentru bolnavii cu afectiuni psihice care sunt internati intr-un spital de boli psihice,cine numeste acest curator si ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic dragoru dragoru ..buna seara..am si eu o intrebare..am un frate bolnav psihic,[schizofrenie]pot deschide un proces in numele lui [este vb de o mostenire din care a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu frate bolnav psihic velicuileana velicuileana Mama a murit in data de 26 iunie 2014 la Constanta unde domiciliez. Mama a avut domiciliul in Slatina . Suntem 2 mostenitori sora si frate (necasatorit) care e ... (vezi toată discuția)