avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate sa faca carte funciara pe numele ei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate sa faca carte funciara pe numele ei?

Buna seara , tatal meu a construit doua camere baie camara si hol , langa casa parinteasca, Tatal meu plateste separat impozit pe cladire la primarie. Poate sa faca Carte Funciara pe numele ei? Mentionez ca in urma cu 25 de ani parintii si surori tatalui meu a dat in Instanta pe tatal meu sa, dea afara din casa lui dar nu au reusit!
Cu mult respect astept raspunsul dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Bună seara. am nevoie de ajutorul dumneavoastră într o situație ... dany2605 dany2605 Bună seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într o situație în care nu știu rezolvarea... Locuim de aproape 20 de ani într o casă care avea doar o ... (vezi toată discuția)
Cadastru incomplet ged ged Vreau sa fac o cumparare a unui imobil (apartament in vila cu mai multe apartamente) Cred ca ca proprietarul a facut un cadastru incomplet, nu include niste ... (vezi toată discuția)
Ce drept de propietate am aurelian_relu aurelian_relu tatal meu mort de 35 de ani,eu aveam 6ani am trait cu mama, aveam casa ramasa de la tata de 2 camere si un hol , eu mam casatorit si am un copil de15 ani in ... (vezi toată discuția)