avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într o situație ...

Bună seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într o situație în care nu știu rezolvarea...
Locuim de aproape 20 de ani într o casă care avea doar o camera, în acești 20 de ani am reușit să mai construim încă 2 camere, baie, bucătărie și anexe. Tatăl meu a avut un singur băiat, pe mine iar mama din alta căsătorie a mai avut 2 copii. Una dintre surorile mele din partea mamei a reușit să o convingă să i dea partea ei de moștenire de la casa. Precizez ca tata e decedat iar proprietari pe casa sunt tata și mama. Cât îmi mai revine mie din casă, ca vor sa ma dea în judecata sa mi ia casa și având în vedere ca era doar o singura camera atunci și acum am investit foarte mulți bani în acea casa nu știu dacă legea le permite numa sa vina și sa ia totul construit și muncit. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:56, 6 Octombrie 2024
Da, dar și dvs ați investit intr-un bun, care legal, nu era proprietatea dvs.
Și ați știut asta. Nu v-a obligat nimeni.
Nu știu cum a convins-o sora, pe mamă. Dacă nu ați dezbătut succesiunea după tată, mama nu avea cum sa dea nimic.
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire teren eu123 eu123 Buna ziua tuturor, Exista o neintelegere/cearta intre doua surori pentru impartirea unui teren. Proprietara (mama lor batrana) traieste dar doreste sa le ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o lamurire. se dezbate taxa de succesiune dupa tata ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am nevoie de o lamurire. Se dezbate taxa de succesiune dupa tata la judecătorie. Mama, eu si sora si se așteaptă experții de un an se tot așteaptă si ni ... (vezi toată discuția)
Problema proprietate Ali a Ali a Bună ziua, părinți meu au avut o casă bătrânesca mostenita de la părinți cu acte, în urma inundațiilor din 2008 casa a fost distrusă, iar ca urmare ... (vezi toată discuția)