Bună ziua am primit de la un cetățean italian o suma mare de bani prin fila cec adică transfer bancar în contul din România. Eu nu am nici un act sa dovedesc dc și pt ce mia dat bani.ma poate da în judecata sa își ceara bani înapoi ținând cont ca nu am cum sa justific bani.multumesc
Dv puteti justifica si proba provenienta banilor prin transferul bancar in contul dv
Cel care a facut transferul bancar,are tot dreptul sa solicite restituirea sumei in cazul in care transferul a fost gresit sau dv nu va achitati de obligatiile eventual convenite cu expeditorul sumei
Idea este ca bani vin dintr-o afacere care am făcut-o cu el în afara tarii cam ilegala și cea ce mia trimis este partea mea.el mai are și alte afaceri legale în Italia și ma amenințat ca o sa mi ia bani care ia trimis ca el ia trimis din profiturile afacerilor legale și are cum sa dovedească eu nu prea.ce poate sa mi faca.multumesc
Cec si bilete la ordin
Cent
Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani
Dizz16
Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutorrr
laluna13
am semnat cu o agentie imobiliara ( in italia ) o propunere pt achizitionarea unui imobil , propunere irevocabila, in aceasta e scris ca tb sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)