avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata TVA la importuri scutite de drepturi vamale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata TVA la importuri scutite de drepturi vamale

Bună ziua,

Curierul mă obligă să plătesc TVA pentru un bun care conform TARIC este scutit de drepturi vamale (substanță farmaceutică reglementată de DCI). TVA nu se subscrie noțiunii de drepturi vamale?
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 19:55, 31 Ianuarie 2017
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva achizitie extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Vreau sa va descriu un proces de vanzare cumparare si sa va intreb cine si unde plateste TVA ? 1.I.I inreg. in Romania ca si neplatitor de TVA ... (vezi toată discuția)
Ne lamurire de un produs stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,ce imi trebuie la un produs din usa ma refer la un concentrat de suc ca sa il pot aduce in tara ,ce acte vamale imi trebuie ,,mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale coreea de sud - romania dragosiv dragosiv Buna Ziua, As dori sa cumpar niste imbracaminte, incaltaminte de pe ebay, dar cumparatorul este din Coreea de Sud. Trebuie sa platesc taxe vamale atunci ... (vezi toată discuția)