avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare dobanda taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare dobanda taxa de poluare

Buna ziua, Cum as putea sa iau si dobanda la taxa de poluare platita in iulie 2008 si castigata cu hotarare judecatoreasca in ian 2013 dar nu mi-au dat si dobanda . Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 11:00, 31 Ianuarie 2017
Buna ziua.
Aceasta dobanda ar fi trebuit solicitata prin actiunea principala, prin care ati solicitat restituirea taxei.
La acest moment, apreciez ca nu se mai poate face nimic, dat fiind faptul ca s-a implinit tremenul de prescriptie, astfel nu mai puteti formula niciun fel de pretentie de natura financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține dobanda la taxa de prima inmatriculare Danicu Paul Danicu Paul În luna decembrie 2014 , am recuperat pe cale judecătorească, toată taxa de prima inmatriculare autovehicule plătită în anul 2007. La aceasta data, se ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobânda la taxa speciala de prima înmatriculare floreaionelm floreaionelm În iulie 2007 am plătit pentru un autoturism pe care mi l-am adus din Germania taxă de primă înmatriculare în cuantum de 5728 lei. În anul 2010, luna ... (vezi toată discuția)