Buna ziua,
Am o mica problema si sper sa ma puteti ajuta.
In anul 2006 am avut o firma de constructii...eu am fost administrator si am avut si un asociat . Tot in acest an ni s-a spart biroul de unde s-au furat acte si si ce mai era de valoare...a venit politia s-au facut procese verbale ...tot tacamul.
Acum ajung la problema actuala ...am fost chemat in instanta ca si martor la un caz de evaziune fiscala, Legea 87/1994 si Legea 241/2005, unde apar si documente de la firma veche dar dupa ce firma a fost inchisa. (precizez ca firma a intrat ulterior in insolventa care s-a finalizat prin 2007-2008).
Asociatul meu a fost si el chemat anul trecut tot in calitate de martor si mi-a spus ca intradevar sunt cateva facturi de la firma respectiva.
Problema mea mai grava este urmatoarea ...dupa ce a vazut actele mi-a spus ca seama foarte mult scrisul cu al meu ...inclusiv semnatura (cei drept este un foarte simpla ).
Ce este de facut...ma duc la audieri ...nu imi fac probleme ...dar in cazul in care, din cauza scrisului care este foarte asemanator, ce mi se poate intampla mie ...am inteles ca valoarea facturilor este undeva la 10.000 ron
Facturi fictive
fn25
Buna seara
am lucrat la o firma de distributie si am facut niste facturi fictive pe unii din clienti si as dori sa stiu ce se poate intampla.
Multumesc. (vezi toată discuția)