avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract arenda-termen
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract arenda-termen

Buna ziua,

Am incheiat un contract de arenda in 31.05.2013 pentru o perioada de 5 ani,cultura fiind infiintata in toamna anului precedent.Acest lucru nu este trecut in contract. Eu doresc sa-l notific pe arendas ca nu doresc reinnoirea contractului si prin urmare sa-mi predea terenul.Intrebarea mea este: cand este obligat sa-l predea? La sfarsitul perioadei contractuale,adica 31.05.2018,sau la inceputul noului an agricol,adica 1 septembrie 2017?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:10, 31 Ianuarie 2017
Trebuie sa vi-l predea inainte de a mai face alte lucrari pentru anul 2018.
Il notificati in termen util astfel incat sa nu mai faca alte lucrari pe teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de arendă: dacă un teren a fost dat în arendă pe o perioadă ... Daria B. Daria B. Bună ziua, Dacă un teren a fost dat în arendă pe o perioadă contractuală de 5 ani, dar între timp, în urma succesiunii, terenul nu mai este în ... (vezi toată discuția)
Teren arendat nenesa nenesa Buna seara.As dori un sfat.Am terenuri arendate cu ctr.valabile pana in 2016.Unii dintre proprietari au vandut aceste terenuri arendate unei societati ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda mincinosul mincinosul buna ziua am un contract de arenda pe un teren cu o firma, pina la expirarea lui mai am 7 ani si doresc rezilierea acestuia. Am depus o cerere de reziliere ... (vezi toată discuția)