avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Modificarea functiei din CIM in consilier juridic!
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Modificarea functiei din CIM in consilier juridic!

Buna seara,
Va rog foarte mult sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect:
Ce demersuri trebuie facute pentru ca angajatorul meu sa imi poata modifica CIM, in care figurez pe o functie ce necesita studii medii, in functia de consilier juridic?
Mentionez ca din anul 2002 sunt licentiat in stiinte juridice.
Va multumesc pt sprijin !
Cel mai recent răspuns: popicu31 , utilizator 16:51, 14 Septembrie 2009
popicu31 a scris:

Buna ziua,

Ma multumesc foarte, foarte mult pt raspuns ..insa as mai avea nevoie de un mic sfat...am citit pe forum opinii diferite venite de la colegii nostri.. este oare suficient inreg acestui act aditional la care se ataseaza copie de pe diploma de licenta.? sau exista obligativitatea de a obtine acea adeverinta de la Colegiul Cons Juridici?
Multumesc din nou !


Nu exista obligativitatea de a se obtine o adeverinta de la CCJ ... La ITM se depune actul aditional insotit de o copie de pe diploma de licenta.
Multumesc mult pt sfaturi, mi-au fost de mare ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic liana16 liana16 un coleg, daca nu este angajat ca si consilier juridic (este numai consilier in cadrul unui serviciu), absolvent al facultatii de drept din 2008 si practicant ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Nelamurire iacobelena iacobelena Buna ziua, Va rog sa-mi dati o solutie la problema cu care ma confrunt. Sunt licentiat in Stiinte administrative,al Facultatii de stiinte juridice si ... (vezi toată discuția)