avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propunere de drum pe viitor peste teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propunere de drum pe viitor peste teren

Buna ziua, am si eu o mare problema, am cumparat un teren intravilan in craiova, toate bune si frumoase pana am vrut sa iau autorizatie de casa sa am surpriza ca prin marginea terenului este propusa o straduta pe viitor in PUZ, nu are o data anume ci doar e propusa pe viitor lucru (sunt balarii pe acolo acum)care imi taie mie suprafata construibila pe jumatate, practic neputand sa-mi mai fac casa acolo,fostul propietar a parut la fel de surprins ca mine cand a aflat deci nu pun sa spun 100% ca a fost ceva intentionat.In actele terenului nu apare niciun drum. Ca optiuni am evaluat urmatoarele:
1.Sa pastrez terenul si sa mi se acorde autorizatia (exista ceva ce poate fi facut in acest sens?)mentionez ca mai sunt inca 2 terenuri afectate de acelasi lucru.
2.Sa conving propietarul sa-mi dea o parcela asemanatoare in apropiere, sa facem schimb.
3.Sa-l dau in judecata pt vicii ascunse.(nu f adecvat declarand o suma mai mica in acte, poate sa cer despagubiri)
4.Sa-l vand cu riscul sa fiu eu dat in judecata mai tarziu.
Pot sa uploadez o poza cu terenul si puz-ul daca va ajuta cu ceva !
Astept un sfat in partea dvs. multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2017
enacherobert, utilizator
Cel mai recent răspuns: enacherobert , utilizator 15:38, 2 Februarie 2017
chiar nu s-a lovit nimeni de aceiasi problema?suntem 3 terenuri in aceiasi situatie cu acel drum care nu o sa se construiasca niciodata care trece prin ele, plangere la primarie sau ce se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)
Nu mi se elibereaza certificat de urbanism Pop D Pop D Buna ziua! Mentionez faptul ca in data de 18.12.2017 am depus la primarie documentatia pt eliberarea unui CU pt o casa p+m. Accesul la parcela care are 576 m2 ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu local pentru aprobare puz cosmincotinghiu cosmincotinghiu Buna,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare legata de o problema pe care o am cu un vecin.Sunt proprietarul unei parcelele de teren pe care am construit o ... (vezi toată discuția)