Buna ziua, am si eu o mare problema, am cumparat un teren intravilan in craiova, toate bune si frumoase pana am vrut sa iau autorizatie de casa sa am surpriza ca prin marginea terenului este propusa o straduta pe viitor in PUZ, nu are o data anume ci doar e propusa pe viitor lucru (sunt balarii pe acolo acum)care imi taie mie suprafata construibila pe jumatate, practic neputand sa-mi mai fac casa acolo,fostul propietar a parut la fel de surprins ca mine cand a aflat deci nu pun sa spun 100% ca a fost ceva intentionat.In actele terenului nu apare niciun drum. Ca optiuni am evaluat urmatoarele:
1.Sa pastrez terenul si sa mi se acorde autorizatia (exista ceva ce poate fi facut in acest sens?)mentionez ca mai sunt inca 2 terenuri afectate de acelasi lucru.
2.Sa conving propietarul sa-mi dea o parcela asemanatoare in apropiere, sa facem schimb.
3.Sa-l dau in judecata pt vicii ascunse.(nu f adecvat declarand o suma mai mica in acte, poate sa cer despagubiri)
4.Sa-l vand cu riscul sa fiu eu dat in judecata mai tarziu.
Pot sa uploadez o poza cu terenul si puz-ul daca va ajuta cu ceva !
Astept un sfat in partea dvs. multumesc !
chiar nu s-a lovit nimeni de aceiasi problema?suntem 3 terenuri in aceiasi situatie cu acel drum care nu o sa se construiasca niciodata care trece prin ele, plangere la primarie sau ce se poate face?