avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... notificare debit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

notificare debit

Am si eu urmatoarea problema: in data de 10.10.2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare al uni camion marca volvo mi-a facut plata partiala urmand ca dupa 6 luni sa se faca factura finala si sa radiez masina de pe firma mea.In acest interval utilizatorul a avut dauna pe masina fara ca eu sa stiu s-a deschis un dosar de dauna la omniasig cluj in baza dosaruli de dauna volvo cluj ,s-a apucat de reparatia masinii valoare de 70 000 ron .Masina se repara iese din service ca dupa aceea omniasig sa dea refuz de plata daunei respective.Luni am primit o notificare de a urban si asociatii ca am de plata suma respectiva fara numar de factura sau alt document atasat.Itrebarea este ce fac eu ??/ Nu am dat accept de reparatie nimanui .Nu am imputenicit pe nimeni sa deschida dosar de dauna de factura ce sa spun ....habar nu am avut, nu am semnat nici un document . Pur si simplu fara acordul meu s-a deschis un dosar s-a refuzat apoi s-a emis o factura de care nu am stiut si acum ma mai scot si dator. VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2009
iulianmarian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 21:18, 11 Septembrie 2009
Puteti face plingere penala impotrviva celui care i-ati vindut caminonul. De asemenea nu dati curs solicitarii din notificare urmind ca daca se ajunge la proces sa introduceti pe cel care i-ati vindut pentru a fi raspunzator
vorbeste cu un avocat. de masina raspunde persoana care a facut accidentul
Dosarul s-a deschis pe baza RCA?
CASCO DAR:antecontractul anuleaza polita fara act aditional
dar intrebarile mele sunt urmatoarele: de ce omniasig a deschis dosar fara ca eu sa stiu nu am semnat nimic eu personal cu ei si nici imputernicire nu am dat
iar volvo de ce m-a facturat eu neavand nici un raport contractual cu ei fara sa aibe o comanda scrisa sau verbala de la mine
eu nu am stiut de existenta acestei facturi pana la data notificarii adica luni
ASTEA SUNT OBLIGATIILE:
OBLIGATIILE LOCATARULUI
-SUNT MAI MULTE DAR ASTA CRED CA ESTE RELEVANTA SPETEI:
SA INCHEIE IN NUME PROPRIU POLITA DE ASIGUARE CASCO PRECUM SI DE RASPUNDERE FATA DE TERTI
SA DETINA TOATE DOCUMENTELE ,AVIZELE,AUTORIZATIILE NECESARE LEGALEI FUNCTIONARI AL ANSAMBLULUI POTRIVIT DESTINATIEI STABILITE IN PREZENTUL CONTRACT
SUPORTA TOATE PAGUBELE REZULTATE DIN EXPLOATAREA OBIECTULUI INCHIRIERII PRECUM SI EVENTUALELE FURTURI DE MARFA TRANSPORTATA SAVARSITA PERSONAL SAU DE PREPUSII SAI
Am citat din contractul de inchiriere tot la notar facut fara asta nu putea sa-si scoata licenta de transport care oricum nu a scos-o pt ca am verificat in sistemul ARR-ULUI
CU RESPECT MARIAN
Suprema Lex Consulting a scris:

MARIAN
Dosarul s-a deschis pe baza RCA?
antecontractul anuleaza polita fara act aditional
dar intrebarile mele sunt urmatoarele: de ce omniasig a deschis dosar fara ca eu sa stiu nu am semnat nimic eu personal cu ei si nici imputernicire nu am dat
iar volvo de ce m-a facturat eu neavand nici un raport contractual cu ei fara sa aibe o comanda scrisa sau verbala de la mine
eu nu am stiut de existenta acestei facturi pana la data notificarii adica luni
ASTEA SUNT OBLIGATIILE:
OBLIGATIILE LOCATARULUI
-SUNT MAI MULTE DAR ASTA CRED CA ESTE RELEVANTA SPETEI:
SA INCHEIE IN NUME PROPRIU POLITA DE ASIGUARE CASCO PRECUM SI DE RASPUNDERE FATA DE TERTI
SA DETINA TOATE DOCUMENTELE ,AVIZELE,AUTORIZATIILE NECESARE LEGALEI FUNCTIONARI AL ANSAMBLULUI POTRIVIT DESTINATIEI STABILITE IN PREZENTUL CONTRACT
SUPORTA TOATE PAGUBELE REZULTATE DIN EXPLOATAREA OBIECTULUI INCHIRIERII PRECUM SI EVENTUALELE FURTURI DE MARFA TRANSPORTATA SAVARSITA PERSONAL SAU DE PREPUSII SAI
Am citat din contractul de inchiriere tot la notar facut fara asta nu putea sa-si scoata licenta de transport care oricum nu a scos-o pt ca am verificat in sistemul ARR-ULUI
CU RESPECT MARIAN

Alte discuții în legătură

Despagubire casco la omniasig Apa_av Apa_av [b]Stie cineva care este perioada maxima legala de despagubire pe CASCO la Omniasig?[/b] In urma cu 2 luni si ceva masina mea a fost implicata intr-un ... (vezi toată discuția)
Daune totale in strainatate - casco full jobrasov jobrasov Buna ziua, In urma cu o saptamana am avut un accident pe teritoriul Germaniei in urma caruia se pare ca masina are daune totale. Am full Casco. Nu a fost ... (vezi toată discuția)
Omniasig ne fura oceanu andrei oceanu andrei Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca ... (vezi toată discuția)