avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... perioada minima rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

perioada minima rca

Va rog să ma lămuriți in privința perioadei minime a rca. Legea, prin OUG54/2016 menționează ca putem încheia rca cu perioada de 1-3-6 sau 12 luni,însă brokerîi susțin ca se poate minim pentru 6 luni. Pentru o luna doar in vederea inmatricularii....
Cel mai recent răspuns: balog580 , utilizator 10:40, 1 Februarie 2017
Se poate face RCA si pentru 1 luna, eu personal am facut deja 2 astfel de asigurari ...100% se face si e legal, Brokerul nu vrea sa faca pentru ca nu castiga pe el aproape nimic find vorba de sume mai mici. Nu e tot una sa aiba si el comision dupa 300-400 Lei de exemplu (6 luni) sau dupa 60-70 lei (1 luna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca cristianx004 cristianx004 de curand am cumparat o masina sh ....daca o inmatriculez pe numele meu trebuie sa ii fac alt rca?acesta este valabil pana la sfarsitul anului....rca nu se ... (vezi toată discuția)
Restituire comision polita rca costi1987 costi1987 Buna ziua, Lucrez ca agent de asigurari. Mai nou daca un client a incheiat o asigurare si dupa o luna vinde masina si depune cerere de restituire diferenta ... (vezi toată discuția)
Discriminarea la incheierea politei rca catalinliviu catalinliviu Buna ziua, Astazi am aflat cu stupoare noua legislatie in materie de RCA. Am transcris dreptul de proprietate al unei masini care fiica mea in varste de 24 ... (vezi toată discuția)