avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Saptamana altfel la scoala este obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Saptamana altfel la scoala este obligatorie?

Sunt divortata , am un copil de 7 ani ,clasa I, in ingrijire si crestere si am custodie comuna cu tatal.
Tatal si-a exprimat dezacordul cu privire la participarea copilului in saptamana altfel.
Intrebarea mea este : pot pleca eu impreuna cu copilul in activitati ce implica saptamana altfel, fara a creea probleme institutiei de invatamant?
(Ex plecare pentru o zi la munte).
In speranta ca voi primi un raspuns cat mai repede, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:16, 1 Februarie 2017
Saptamana altfel nu e de vacanta, trebuie sa fie prezent.
Iar in excursie sigur ca puteti merge, tinand cont de varsta copilului cu siguranta cadrul didactic se va bucura sa fiti acolo.
Face parte din programul de invatamant, nu e optionala saptamana altfel. Daca tatal nu e de acord, sa trimita initiative catre autoritatile competente. Poate nu e de acord nici cu muzica, dar ea face parte din acelasi program de scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanță solicitată de către tata în timpul școlii. pot fi acuzată de ceva dacă nu accept, poate câștiga în instanță împotriva mea? g_iulia1974 g_iulia1974 Buna ziua, am urmatoarea situatie: divortati de cand avea copilul 4 luni, custodie comuna,acum copilul are 10 ani ,clasa 4.Tatal cere declaratie notariala ca ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mariacosmin mariacosmin Sunt despartita de 2 ani de sotul meu si am un copil in custodie cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila dar fara prgram de vizitare.Cu toate ... (vezi toată discuția)
Divortata, cu copil incredintat prin hj, pot pleca din tara? MMoniq MMoniq Buna ziua, Am divortat, copilul (3 ani) este in ingrijirea mea si urmeaza sa plec din tara cu contract de munca. Fostul sot are drept de vizitare 2 ... (vezi toată discuția)