avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen plata amenda taximetrie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen plata amenda taximetrie

Buna ziua! In ce categorie de amenzi intra (fiscala sau de circulatie) si care este termenul de plata pentru amenda primita de un taximetrist pentru nepornirea aparatului de taxat? Mentionez ca soferul a fost oprit in trafic de un politist de la rutiera, care a constatat ca avea un pasager in masina si nu era pornit aparatul de taxat. Multumesc.
In cuprinsul procesului verbal se mentioneaza temeiul legal in baza caruia a fost aplicata sanctiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala are atributia de a opri o masina si de a da amenda? agica agica Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca politia locala are atributia de a opri o masina si de a da amenda. Mama mea, taximetrista s-a oprit sa-si ia nepotul si ... (vezi toată discuția)
Masina mai fara insemne, doar cu sirena emillius emillius Buna ziua, O masina cu numar MAI fara sa fie inscriptionata cu \\\\"Politia\\\\" pe ea, fara girofar (doar cu sirena), si fara ca cel care o conducea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea speta : un autoturism oprit pe prima ... Luciann27 Luciann27 Buna ziua, Am urmatoarea speta : un autoturism oprit pe prima banda, pasagerul din dreapta fata a deschis usa si a atins o motocicleta aflata in miscare ... (vezi toată discuția)