avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda contravențională anpc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda contravențională anpc

Bună ziua,

Am primit o reclamație la anpc din partea unei cliente căreia I am executat o lucrare de restaurare a ușilor și a ferestrelor.Comisarul mu a dat o amenda contravențională de 4000 lei sau 1000 lei în 48 de ore.Amenda mi a fost data pentru nerespectarea termenului de execuție pentru care eu am plătit penalități în jur de 3000 lei beneficiarului conform contractului de, iar acum m au chemat la sediul lor pentru a mi da aceasta amenda sesizarea fiind făcută după ce s au livrat bunurile.
Ce mă sfătuiți sa fac? Pot contacta crosul verbal undeva?

Va mulțumesc

Cu stima
Alexandru
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:41, 1 Februarie 2017
Buna ziua,
Da puteti face plangere la judecatorie impotriva procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda anpc Ems112 Ems112 Detin un magazin in regim PFA cu profil xerox internet papetarie,in data de 01.06.2016 am avut un control de la ANPC Brasov referitor la o reclamatie a unei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contest un proces verbal amenda bbt bbt Am o firma de transport si soferul camionului a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si i s-au verificat diagramele. La una din diagrame timpul de ... (vezi toată discuția)
Cuantum amenda in 48h georgemgarjoaba georgemgarjoaba Pe Legea 10 a calitatii am fost amendat conform art.36 b (amenda intre 5000 si 10000 lei). Mi s-a aplicat 6000 lei, spunandu-mi-se ca pot plati in 48 de ore ... (vezi toată discuția)