avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligatii medic ginecolog
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligatii medic ginecolog

Bună ziua,am nascut acu 4 luni un băiețel cu sindrom Down,am aflat imediat după naștere când a venit medicul neonatolog sa îmi dea vestea și sa îmi ceara acordul ptr transportul bebelusului la Iași ptr operatie,va dați seama ca mi-am pierdut mințile în momentul acela,sarcina urmărită cu ecografii lunare,medicul ginecolog mereu mă asigură ca totul este bine,țin sa precizez ca nu mi-a recomandat dublul test în timpul sarcinii doar morfologia la 5 luni,imediat după a venit și medicul ginecolog și mi-a zis ca ea si-a dat seama de copil ca are sindromul down pe la 6 luni de sarcina,dar nu mi-a spus nimic gandindu-se ca nu mai duceam sarcina pana la capat,acu întrebarea mea este...Medicul ginecolog nu trebuia sa îmi recomande toațe investigațiile care se fac în timpul sarcinîi, și atunci era la alegerea mea dacă voiam sa fac dublul test sau nu,și are obligatia sa informeze pacienta despre orice problema apărută în timpul sarcinii?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:28, 1 Februarie 2017
Gasiti informatii aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii doctor ginecolog ptar ptar Situatia: - o femeie gravida isi alege un doctor ginecolog - acesta o consulta periodic, ii prescrie vitamine - la finalul sarcinii, doctorul ginecolog se ... (vezi toată discuția)
Analize gresite Elenac20 Elenac20 Buna ziua! Problema mea este legata de analize medicale gresite, dar, spre deosebire de ce am mai citit pe forum, sunt realizate de catre acelasi laborator. ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, nu stiu daca am ales corect domeniul pt urmatoarea speta, Dar as vrea va rog sa fiu indrumata care domeniul corect. Am nascut anul trecut in ... (vezi toată discuția)