avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am primit rezultatul la procesul la care m ati ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am primit rezultatul la procesul la care m ati ajutat si va multumesc inca o data

buna seara ,am primit rezultatul la procesul care l am avut cu una din asigurari ca o paranteza eu platesc din 1987 polita rca in continu pana acum si de acum inainte cat voi avea masina si in momentul cand am avut si eu un mic incident cu un alt autoturism a trebuit sa umblu prin tribunal vreo 5 sau 6 citatii si acum am primit acest rezultat in care s a facut dreptate a obligat aceasta companie de asigurari sa mi plateasca cheltuieli de judecata ,intrbarea este cum intru in posesia acestei sume?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:22, 4 Februarie 2017
Bună seara,
După ce vi se comunica hotărârea , va trebui să o legalizate și sa apelați la serviciile unui executor judecătoresc.
O seară frumoasa.
multumesc ,dar nu stiu daca merita sa mai merg la notar si apoi la executor pentru 350 lei
Prima data mergeti la compania de asigurari sa cereti restituirea sumei si numai daca va refuza apelati la executor. Nu cred ca se vor opune pt o suma atat de mica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
ContSters416386, utilizator
Chiar dacam apelati la un executor judecatoresc in cazul in care nu executa de bunavoie, cheltuielile de executare vor fi proportionale cu suma de executat si,oricum le recuperati in cadrul executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare companie aeriana maranos76 maranos76 Buna seara! Anul trecut am obtinut in instanta despagubiri din partea unei companii aeriene insa nici pana astazi nu am primit suma stabilita de instanta ... (vezi toată discuția)
Accident....nu am rca! irina_iris_20 irina_iris_20 in mai 2009 am avut un accident fara victime si nu aveam rca la masina. cealalta masina avea casco, anul acesta in septembrie mia venit o hotarare de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces pt contestatie la executare silita!dosarul ... Mia4 Mia4 Buna ziua! Am avut un proces pt contestatie la executare silita!dosarul a avut doua procese,cel initial si apelul. Sa terminat eu castigand inclusiv ceva ... (vezi toată discuția)