avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Furt de date
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Furt de date

Buna seara, sunt intr-o situatie oribila. In luna septembrie am intrat in somaj , am inceput niste cursuri de calificare, totul perfect pana ieri. Ieri, am fost sunata de o doamna de la Somaj si mi s-a adus la cunostinta ca in perioada 01.12.2016 - 01.01.2017 am fost angajata la o firma din Bucuresti. Problema este ca eu nu am fost angajata in perioada aceasta, nu mi-am depus cv-ul nicaieri, in schimb am fost la cursurile de calificare. Am aflat cu stupoare ca o persoana s-a folosit de datele mele personale pentru a sustrage niste bani de la firma respectiva, iar eu sunt trasa la raspundere de cei de la Somaj. Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 2 Februarie 2017
O plangere penala impotriva acelui angajator , ar fi o varianta.

De asemenea, solicitati de la ITM un extras REVISAL sa verificati daca este sau nu veridic ce v-au spus cei de la AJOFM.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fara contract semnat?? serdandes serdandes Buna ziua.As dori sa stiu daca este posibil ca o persoana sa fi fost angajata fara sa semneze vreun contract.E vorba de baiatul meu care avea dosarul pus la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat adygrecu adygrecu Buna Ziua. Timp de 10 luni am lucrat la o firma pe baza unui contract de munca, dupa aceste 10 luni am dorit sa plec de la acesta firma doar ca inainte de a ... (vezi toată discuția)
Am un angajat cu conventie, ce trebuie sa fac? ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI am o angajare cu conventie (a terminat masteru) ce pasi trebuie sa urmez, nu am parola de la itm, unitatea nu a mai avut angajati de mult, contractul trebe ... (vezi toată discuția)