avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investitii in imobil / plata rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investitii in imobil / plata rate

Buna ziua,
Am trait in concubinaj cu tatal copilului meu 9 ani. Baiatul este nascut in 06.2011. Inainte de nasterea lui am obtinut prin credit Prima Casa un imobil. Este cumparat pe numele meu.
Fostul are acum pretentii de 15.000 euro investitii in apartament si pe perioada cat a fost in Afganistan sa ii platesc salariul ce il utilizam in vederea cresterii copilului.
Sumele acestea sunt trimise de catre mama lui din Italia exclusiv pe numele lui, eu nu stiu nimic de aceste sume si nicidecum nu au fost investiti atatia bani
Pe langa acestia mai cere 27.000 lei pe diverse amenajari in apartament
Nu detine niciun bon fiscal / dovada
Ap este pe numele meu. Intre timp a plecat de acasa, nefiind casatoriti a contestat filiatia , am facut test ADN si este baiatul lui, evident
Mai exista pe o perioada de un an chitante cum a platit mama sa in cont la banca rata pt ca el avea datorii mari la stat.
Intrebarea mea este : ce suma poate el obtine din ceea ce cere , in afara de chitantele in care se observa clar ca e platita rata ?
Repet el nu detine nicio chitanta sau alta dovada decat chitantele trimise de catre mama lui pe numele acestuia, eu neaparand pe niciuna dintre ele

Alte discuții în legătură

Partaj din concubinaj maryus1122 maryus1122 Buna tuturor Am fost dat in judecata de fosta prietena/concubina cu care am locuit in apartamentul meu luat de mine impreuna cu fosta sotie cu credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Legea concubinajului Ocean78 Ocean78 Buna ziua! Sunt intr-o relatie de concubinaj din 2001. Urma sa ne casatorim in urmatorii 2 ani, insa logodnicul meu are cancer in ultimul stadiu... Numai ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters215112 ContSters215112 Mama mea a fost casatorita 3 ani cu barbatul cu care a trait inainte timp de 15 ani in concubinaj. Nu au avut copii impreuna, fiecare dintre ei avand din prima ... (vezi toată discuția)