avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TERMEN
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TERMEN

3 ianuarie este data la care a fost cea mai tardiva comunicare a hotararii............pana la ce data se poate ataca prin posta ? Daca data postei prin care s-a atacat hotararea este 3 februarie, dar data la care a fost inregistrata cererea este 6 februarie se mai considera in termen ?
Cel mai recent răspuns: angajatlastat , utilizator 08:55, 2 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respins ca tardiv fãrã a fi tardiv! gigelas gigelas Buna ziua, ICCJ a respins un recurs ca fiind tardiv introdus. Am verificat personal stampila postei cand s-a primit comunicarea deciziei recurate si am ... (vezi toată discuția)
Termen si cale de atac Emilianovici Emilianovici Daca in H.J s[une recurs in 15 zile se poate face apel? Care este termenul de apel . Speta H.J a fost imanata pe 29 noiembrie 2012 care este ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Cerere de apel respinsa solov solov buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.am primit hotararea judecatoreasca in data de 17.07.2017 data postei si am depus apelul in data de ... (vezi toată discuția)