avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amnistie,gratiere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amnistie,gratiere

Buna ziua!In anul 2013,4 martie am fost condamnat 2,3 ani cu suspendare,termen de incercare 5 ani pentru conducere auto cu permisul suspendat,alcool peste limita legala,parasirea locului accidentului,vatamare corporala din culpa;pe perioada termenului de incercare nu am voie sa conduc nici o categorie de vehicule.
Din sentinta reiese ca in martie 2018 voi putea da examen pentru permis?Tot atunci pot fi considerat reabilitat(fara cazier)?Daca nu cam ce pasi considerati ca va trebui sa fac?In acest caz se poate beneficia de vreun avantaj de pe urma ordonantei privind amnistia,gratierea?
Va multumesc pentru raspunsurile pertinente!
Informatii utile si pe intelesul tuturor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen scoala soferi stefaniuradu stefaniuradu Buna ziua!In anul 2013 pe 4 martie am fost condamnat 2,3 ani cu suspendare,termen de incercare 5 ani pentru conducere auto cu permisul suspendat,alcool peste ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto/condamnat cu suspendare! gabilucian gabilucian Buna ziua am fost condamnat cu suspendare sub supraveghere, in mai multe dosare, ultima condamnare a ramas definitiva anul trecut(2014) in februarie Insa mai ... (vezi toată discuția)
Amnistie sau gratiere - recuperare permis stefaniuradu stefaniuradu Concret in 4 martie 2013 s-a dispus definitiv si irevocabil sentinta : [i]inchisoare sub supraveghere 2 ani si 3 luni cu termen de incercare de 5 ani cu ... (vezi toată discuția)