Am fost prins consumand iarba, detineam la mine inca o 'tigara', in total o cantitate de 0.5 grame. Am semnat procesul verbal, am cooperat cu agentii.
Am fost informat de organele de politie ca urmeaza sa fiu contactat de Antidrog, iar pe urma va stabili procurorul ce se va intampla.
Mi-au spus ca cel mai probabil dosarul meu va fi dat la clasare, din cauza cantitatii mici.
Nu mi-au dat un termen anume cand au spus ca voi fi contactat. De asemenea, au precizat ca ma vor contacta telefonic (au uitat sa-mi ceara numarul, dar presupun ca il au sau il stiu deja).
Nu sunt sigur ce se va intampla cand voi fi chemat la Antidrog.
Mentionez ca nu am alte antecedente.
Ce masuri imi sugerati sa iau (daca este necesar sa consult si personal si un cabinet de avocatura)?
Este posibil sa existe si alte complicatii?
Nu cred ca v-au informat corespunzator dar probabil ca nici nu prea se pricep...si nici nu este treaba lor o ancheta de acest fel.
Legea va confera dreptul de a merge la avocat dar depinde de dvs.
La audiere vor incerca sa faca tot posibilul sa afle de unde ati cumparat.
Vor face ei niste cercetari pana atunci si a colabora inseamna sa fiti sincer si sa nu ii mintiti.
Se cam supara daca ii mintiti...
Daca credeti ca ar exista posibilitatea sa ii mintiti ar fi recomandabil sa mergeti insotit de avocat care sa ii poata calma.
Posesie marijuana
Hp5s
Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)