avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Vanzare spatiu al unei societati cu datorii
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Vanzare spatiu al unei societati cu datorii

Buna ziua,fostul sot a avut o S.C. la care el era administrator si fratele sau era asociat.Cu fostul sot am 2 copii minori,insa noi am divortat inainte de decesul lui.Societatea a ramas cu datorii la primarie si la finante.S.C nu mai functioneaza insa cumnatul meu,deci asociatul si unicul proprietar ramas in viata vrea sa inchida societatea si sa vanda un spatiu care apartine acestei societati.Intrebarea mea este:poate vinde acel spatiu fara sa achite datoriile?cumparatorul poate prelua datoriile?cumnatul poate vinde fara acordul minorilor,copiii mei a caror tutore sunt eu?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ambrosieiulian , utilizator 16:16, 10 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc,dar fostul sot,adica tatal copiilor a fost patronul acestei societati si administrator,fratele lui fiind doar asociat.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns,nu in actul constitutiv nu exista nici un fel de clauza.Ar trebui sa merg undeva sa ma interesez mai exact,dar unde anume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu datorii ambrosieiulian ambrosieiulian Buna ziua,fostul meu sot,care a decedat,cu care am 2 copii minori si de care am divortat inaintea decesului sau,avea o societate la care era administrator si a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu actionarul in sc . srl marya82 marya82 va salut cu respect am o problema si va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru rezolvarea situatiei in care ma aflu. povestea incepe in anul 2006 , cand mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatul in firma cipry_trans cipry_trans va salut cu respect! verisoara mea a fost casatorita pana acum un an cand sotul a decedat intr-un accident rutier dupa decesul sotului a ramas singura in ... (vezi toată discuția)