avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate cu datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate cu datorii

Buna ziua,fostul meu sot,care a decedat,cu care am 2 copii minori si de care am divortat inaintea decesului sau,avea o societate la care era administrator si a carui asociat era fratele sau.Dupa decesul sotului meu,cumnatul a preluat singur societatea adica un magazin alimentar inclusiv un spatiu comercial care a fost pus sub sechestru din cauza unor datorii.A reusit sa plateasca la ANAF datoria din cauza careia era sechestrat spatiul dar mai are datorii la primarie,impozite si taxe pe societate.Cumnatul a gasit un cumparator pt spatiul de care v-am scris.Intrebarea mea este :cumnatul poate vinde spatiul cu datorii sau cumparatorul poate prelua societatea cu datorii fara acordul si semnatura copiilor mei a caror tutore legal sunt eu?Daca nu se achita datoriile,au obligatia peste ani sa le achite copiii mei?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ambrosieiulian , utilizator 11:56, 3 Februarie 2017
ambrosieiulian a scris:

Buna ziua,fostul meu sot,care a decedat,cu care am 2 copii minori si de care am divortat inaintea decesului sau,avea o societate la care era administrator si a carui asociat era fratele sau.Dupa decesul sotului meu,cumnatul a preluat singur societatea adica un magazin alimentar inclusiv un spatiu comercial care a fost pus sub sechestru din cauza unor datorii.A reusit sa plateasca la ANAF datoria din cauza careia era sechestrat spatiul dar mai are datorii la primarie,impozite si taxe pe societate.Cumnatul a gasit un cumparator pt spatiul de care v-am scris.Intrebarea mea este :cumnatul poate vinde spatiul cu datorii sau cumparatorul poate prelua societatea cu datorii fara acordul si semnatura copiilor mei a caror tutore legal sunt eu?Daca nu se achita datoriile,au obligatia peste ani sa le achite copiii mei?multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare spatiu al unei societati cu datorii ambrosieiulian ambrosieiulian Buna ziua,fostul sot a avut o S.C. la care el era administrator si fratele sau era asociat.Cu fostul sot am 2 copii minori,insa noi am divortat inainte de ... (vezi toată discuția)
Doresc să închiriez un magazin alimentar cu marfă, al cărui proprietar are multe datorii. cum mă îndrumați să procedez? Prundeanu Cristian Daniel Prundeanu Cristian Daniel Doresc să închiriez un magazin alimentar cu marfă ,problema este că respectivul proprietar are multe datorii către furnizori,ce trebuie să fac şi cu ... (vezi toată discuția)
Plata debit sau cheltuieli de executare ? MariaPostolache MariaPostolache Daca am un spatiu comercial aflat sub sechestrul ANAF si platesc lunar o suma de bani pentru achitarea debitului + penalitati si cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)