avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cererea de încetarea activității pentru concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cererea de încetarea activității pentru concediu de creștere copil

Când fac cererea de încetarea activității la angajator sunt obligat să trec exact perioada in care voi fi în concediul de creșterea copilului adică până la ce data voi fi în concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 2 Februarie 2017
In general, in cererea de acordare a CCC se trece si perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa ccc rbigiu rbigiu Sotia mea este in concediu crestere copil pana in august, cand vor trece cei doi ani de concediu. Intrebarea mea este: cei de la locul de munca au obligatia sa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu angajatorul obligat sa accepte revenirea din ccc inainte de un an? Primavara2012 Primavara2012 Buna ziua, Situatia in cauza este a unei salariate care a nascut in 2011 si cere incetarea suspendarii contractului si reluarea activitatii inainte de ... (vezi toată discuția)
Prenatal alinapatru alinapatru buna ziua .............am nascut in noembrie 2011 si as dori sa stiu daca sunt obligata dupa terminarea prenatalului sa ma intorc la munca .............va ... (vezi toată discuția)