avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcare

Buna ziua.Am o problema cu vecinul care isi parcheaza masina in dreptul portii.Locuiesc intr-o vila cu inca o persoana(vecin).Curtea este comuna.Acesta are doua masini,eu una.Parcarea se face in strada,langa trotoarul de langa casa,el ocupand ambele locuri de parcare.Am apelat la bunul sau simt ca locul din dreptul portii sa imi fie lasat liber,fara succes din pacate.Ce este de facut pe cale legala in acest sens?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 21:41, 3 Februarie 2017
Daca amiabil nu gasiti intelegere,ramane varianta actiunii in instanta
Si instanta cum il va obliga sa nu mai parcheze acolo ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)