avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte notariale

Buna ziua. In 2015 am facut niste certificate de mostenitor si conventie de partaj succesoral fara sulta dupa parintii decedati fara cadastru. Mama avand drept de mostenire si de la un titlu cu 6 parcele in indiviziune. Pentru acesta din urma am facut cadastru si un contract de partaj succesoral cu sulta pentru ca eu am platit dreptul de coproprietate al unuia dintre unchi acest lucru fiind specificat in contract. Problema este ca acum sora mea care a fost de acord cu aceasta impartire la notar, acum vrea sa ne "strice" actele facute pentru ca terenurile primite de ea nu sunt bune ca sol si productivitate, in termenii nostrii ei iam dat pamantu mai rau si eu am luat pamantu mai bun. ca suprafata suntem egali. Intrebarea mea este ea mai poate face ceva sa "strice" conteste aceste acte?
Mentionez ca pe 3 parcele am cadastru si intabulare fiind primit din acel titlu cu 6 parcele si pe o parcela nu am cadastru si intabulare ci doar conventia de partaj

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar fara intabulare? justme1 justme1 Buna ziua, as dori sa fac fac succesiunea dupa moartea parintilor mei (suntem doi frati). Ne-am inteles asupra impartirii si am mers la notar, cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Mostenire terenuri - modificare titlu de proprietete? adina_miu adina_miu Buna ziua, am mostenit cota de 1/2 din niste terenuri de la bunica mea. Cealalta cota de 1/2 l-a mostenit matusa mea. Am trecut terenurile pe rol si sunt in ... (vezi toată discuția)
Se admite donatia cotei parti de teren in indiviziune? mariapopescu mariapopescu Tata este comostenitor cu o nepoata,ambii fiind mentionati in titlul de proprietate care-i pe numele mamei lui decedate.In situatia data tatal imi poate dona ... (vezi toată discuția)