avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii 112 depusa eronat timp de 1 an
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

112 depusa eronat timp de 1 an

Buna ziua!
Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:(
O firma (srl) a ramas cu un singur salariat, acesta fiind in concediu crestere copil. Declaratiile 112 s-au depus pe zero si au fost valide. La scurt timp dupa ce concediul de crestere copil a incetat, salariata a primit de la anaf o notificare de plata. Cum ca a fost inregistrata cu deduceri si este buna de plata.
Intrebarea mea este: daca femeia nu a avut venituri, cum poate sa plateasca ceva? :O
Pentru orice raspuns, va multumesc anticipat!
ps/ daca softul a generat gresit 112, cum se pot repara greselile?
Cel mai recent răspuns: cristina29 , utilizator 11:33, 6 Februarie 2017
Declaratia 112 nu se poate depune in zero,Daca un salariat apare cu zile lucrate zero si salariul tot zero trebuie sters din declaratie.
Salariata a fost Cic. Pe tot parcursul acestui concediu crestere a copilului D112 s-a depus pe zero! Pt ca CIM era suspendat! Cum sa fie sters din declarație?
Raspuns ANAF: Pentru persoanele salariate aflate in concediu pentru cresterea copilului, in declaratia unica D112, angajatorul va declara asiguratul cu ore suspendate in luna egal cu numarul total de ore lucratoare din luna de raportare, iar data incetare activitate se va completa de catre angajator, in toate declaratiile depuse pe perioada concediului pentru cresterea copilului, iar la reluarea activitatii se va declara data de inceput egala cu data reluarii activitatii.
Exact!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces primaria - indemnizatie crestere copil alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Buna , va rog lamuriti-ma si pe mine , ma depaseste ceea ce se intampla !!! #-o#-o In luna noiembrie 2012 , dintr-o eroare a softului nostru de salarizare ( ... (vezi toată discuția)
D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Contract suspendat vs declaratia 112 kittycriss kittycriss O salariata al carui contract este supendat pentru concediu crestere copil ar trebui sa apara pe perioada suspendarii in statele de salarii si in declaratia ... (vezi toată discuția)