avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit

Buna ziua . De curand am cumparat un camion cu toate actele la zi inclusiv impozitul platit pe nul 2017. Eu ca nou proprietar am obligatia de a plati impozitul pe anul 2017 daca a fost o data platit de vechiul proprietar ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mtrl , utilizator 14:34, 3 Februarie 2017
Vechiul proprietar a plati impozitul lui - pentru ca a detinut acel bun.
Dvs va trebui sa declarati bunul la directia locala de taxe si impozite si urmeaza sa platiti impozitul aferent.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri bveronica bveronica buna ziua am construit o casa la care urmeaza sa se faca receptia si sa se stabileasca impozitul aferent, in urma unui act de vanzare cumparare de ... (vezi toată discuția)
Sfat cumparare auto (certificat fiscal) yo2002 yo2002 Doresc sa cumpar o masina de la o persoana . Persoana respectiva nu este proprietarul masinii in cartea de identitate , a cumparat-o de un an de la altcineva , ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de 10 ha anul trecut. Pt inregistrat in cadastru si intabulare trebuie sa mai platesc cv...dak da atunci kt? (vezi toată discuția)