avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai am dreptul la somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai am dreptul la somaj?

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a desfiintat. In 1 martie 2015 (dupa 3 luni de somaj) am reinceput lucrul la aceeasi firma (plecasera 2 fete prin demisie). In 1 octombrie 2015 am intrat in prenatal ( pe 25 oct am nascut fetita).Pe 3 februarie 2016 am intrat in CCC. Acum am aflat ca nu am unde sama mai intorc la servici, deoarece magazinul unde am lucratse va inchide pe 10 martie. Intrebarea mea este, mai am dreptul la somaj? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Somaj sau nu? CristinaMihaelaToba CristinaMihaelaToba Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? getatichineata getatichineata buna ziua firma la care activez acum isi inchide activitatea.am fost angajata cu norma de 2 ore desi am efectuat minim 8 ore zilnic.as dori sa sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la ccc alle21 alle21 Buna ziua, Daca am lucrat 11 luni si 23 de zile in ultimii doi ani pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Multumesc (vezi toată discuția)