buna ziua
firma la care activez acum isi inchide activitatea.am fost angajata cu norma de 2 ore desi am efectuat minim 8 ore zilnic.as dori sa sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de somaj.
in perioada ianuarie 2014- august 2015-ccc
septembrie 2015-noiembrie 2015 norma 2 ore
decembrie 2015-aprilie 2016 norma 8 ore
mai 2016-februarie 2017 norma 2 ore
practic am 8.25 luni cu norma de 8 ore in total
se ia in calcul si ccc ?
multumesc frumos
buna seara.inca nu a incetat contractul,managerul societatii m-a anuntat aseara pe Whatsapp ca intentioneaza sa inchida punctul de lucru in 28.02.2016,stiuca trebuie sa acorde preaviz de 21 zile pentru ca am functie de executie,stiu ca tb sa incheie cim cu art neimputabile mie.probabil luna 20-30martie 2017
Martie-august 2015 eram in ccc.in septembrie 2015 m am angajat .inainte de ccc am avut lucrate 8 luni apoi am intrat in concediu medical,risc de pierdere sarcina,apii concediu prenatal.
Legea 76/2002
art.35
(1) Pentru persoanele care au avut raporturile de muncă sau de serviciu suspendate, cu excepţia perioadei de incapacitate temporară de muncă în care plata indemnizaţiei se suportă de unitate, conform legii, stagiul minim de cotizare se realizează prin cumularea perioadei de asigurare realizate înainte de suspendare cu perioada de asigurare realizată după reluarea activităţii.
....