avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj sau nu?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj sau nu?

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a desfiintat. In 1 martie 2015 (dupa 3 luni de somaj) am reinceput lucrul la aceeasi firma (plecasera 2 fete prin demisie). In 1 octombrie 2015 am intrat in prenatal ( pe 25 oct am nascut fetita).Pe 3 februarie 2016 am intrat in CCC. Acum am aflat ca nu am unde sama mai intorc la servici, deoarece magazinul unde am lucratse va inchide pe 10 martie. Intrebarea mea este, mai am dreptul la somaj? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CristinaMihaelaToba , utilizator 13:01, 11 Februarie 2017
In 1 martie 2015 (dupa 3 luni de somaj) am reinceput lucrul la aceeasi firma ...

Ce fel de c.i.m. ati semnat ?
pe perioada nedeterminata
Pentru a intra in somaj , daca nu gresesc, va mai trebuie aproape o luna de zile de stagiu de cotizare.

Insa puteti intreba si la AJOFM.
Oare mai pot plati cumva din mana ca sa pot beneficia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am dreptul la somaj? CristinaMihaelaToba CristinaMihaelaToba Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj elena - alina elena - alina am fost angajata in data de 26 aprilie 2010 la un market din Bucuresti. In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 11 februarie 2011 acest magazin s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare la pensii caterina.balinca@gmail.com caterina.balinca@gmail.com Am cerut la Casa de Pensii o situatie cu stagiul meu de cotizare. M-am trezit ca desi lucrand la Posta Romana din oct 2004, nu figurez cu 2004 si 2005 ( an in ... (vezi toată discuția)