avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dispozitie pentru delegarea de atributii sau cumul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dispozitie pentru delegarea de atributii sau cumul de functii?

Buna ziua
as dori sa va supun atentiei o problema de care ma bat in ultimul timp si nu stiu unde sa o incadrez !
sunt angajat al unei institutii publice avand functia de consilier juridic in cadrul Compartimentului de pregatire acte consiliul local iar in urma cu circa 3 luni celalalt consilier juridic al institutiei a plecat in concediu ptr cresterea copilului, ea fiind angajata in cadrul oficiului juridic cu privire la problemele juridice ale Primariei.Ca urmare a acestui fapt eu am preluat toate atributiile acesteia, atributii care eu nu le aveam prinse anterior in fisa postului.
Problema este ca eu am primit aceste atributii sa zicem tacit adica fara sa se faca vreo dispozitie in acest sens sau vreo alta hartie oficiala si bineinteles nici bani in plus pentru preluarea acestor atributii suplimentare.
INTREBAREA mea este : unde sunt reglementate astfel de situatii si ce temei legal exista pentru a putea fi remunerat ptr aceste noi sarcini?
cum ar fi legal?: sa se faca un cumul de functii sau dispozitie de delegare a atributiilor pe perioada suspendarii contractului de munca al colegei mele si care ar fi procentele care se pot acorda in acest caz ???????
Vreau sa mentionez ca eu sunt personal contractul pe perioada nedeterminata iar colega mea este functionar public are vreo importanta?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: toribogdi , utilizator 11:06, 9 Septembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea de atributii ale unei functii publice de conducere de sef birou irina1980 irina1980 Buna ziua, sunt fc public la primarie si va rog din suflet sa ma ajutati ca nu mai stiu ce se poate si ce nu se poate. Incepand cu 1 ian 2009 am fost numita ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii dominick dominick buna.sunt angajat consilier juridic la spital fiindu-mi bagate in fisa postului toate atributiile compartimentului achizitii.As putea sa fac cumul de functii ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii (posturi) in administratia publica locala Eva Lukacs Eva Lukacs Buna ziua! Problema mea este urmatoarea:am functia de consilier superior in cadrul consiliului judetean.In urma pensionarii pe caz de boala a unei colege, ... (vezi toată discuția)