avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto, continuare rambursare dupa abrogarea OUG ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto, continuare rambursare dupa abrogarea OUG nr. 9/2013

Buna ziua. In luna septembrie 2016 am depus actele da finante pt rambursarea taxei de inmatriculare iar in octombrie am primit prima transa de 20%. Intrebarea este. Voi mai primi urmatoarele transe de bani daca de la 1 februarie sa modificat legea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: petre32 , utilizator 17:35, 12 Februarie 2017
Legea nu se aplica retroactiv.
Bună ziua , în ce sens " nu se aplica retroactiv " ? Cei care au depus solicitarea și au luat prima transa nu mai primesc și celelalte transe ? Sau nu se mai primesc dosare pentru restituire suma ?
Prin "neaplicare retroactiva" se intelege ca legea nu dispune decat pentru viitor - de la momentul la care a intrat in vigoare.
Cei care au depus deja cererile pana la momentul intrarii in vigoare vor primi in continuare numele de bani conform procedurilor de la acel moment.
Cei care nu au depus cereri sunt nevoiti sa mearga in instanta pentru recuperarea sumelor achite in oricare din formele acestei taxe.
acesta situatie este valabila si pt taxa platita in 2014??..multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto BucurCristian BucurCristian Buna ziua, Am cumparat in 2007 un VW Passat fabricatie 2005 pentru care am platit in 30.07.2011 suma de 5427 Ron. Am facut cerere de restituire a taxei catre ... (vezi toată discuția)