avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege salubritate bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege salubritate bloc

De doua zile ne-am trezit ca unii au depozitat doua tomberoane de gunoi la intrarea in bloc, in hol. Asa ceva... Spuneti-mi va rog, cum se poate reclama si unde asta? Nu mi se pare normal sa fie tomberoane de gunoi in holul blocului.
Nu la asociatie, acolo am fost, la cine poate sa sanctioneze ma intereseaza si in baza carui act.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:16, 5 Februarie 2017
De la asociatie nu ati aflat cine a pus cele 2 tomberoane in holul blocului?
Discutati cu cei din comitet si cu presedintele sa fie indepartate.
@KLTM,
Pana la urma ati descoperit cine v-au dotat cu cele doua tomberoane in scara blocului?
Daca asociatia de proprietari, nu stie nimic despre acasta miscare, poate cei de la societatea de salubritate stiu ceva, insa m-as mira foarte tare ca acestia sa faca asa ceva, fara sa se consulte cu cineva. Poate ca s-au consultat, dar nu stiti dvs.?
Pe de alta parte, ma gandesc ca ar fi o actiune privind stangerea selectiva a deseurilor, de plastic, de hartie, etc., dar oricum, as. prop. trebuie sa stie despre aceasta actiune, sa informeze proprietarii, sa-i anunte, sa stabileasca de comun acord locul de amplasare a acestor tomberoane.
Cam care ar fi marimea acestor tomberoane? Intreb si eu in incercarea de a ma lamuri, de a ne lamuri, pentru ca, observ ca sunteti foarte sensibil la anumite comentarii, Aici pe forum, noi asa suntem obisnuiti, sa punem intrebari pentru a ne lamuri in ideea de a raspunde cat de cat la intrebarile userilor. Nu trebuie sa ai studii academice in drept sau in nush ce stiinte sa poti da un raspuns pertinent, un sfat gratuit, care poate sa clarifice o anumita chestiune.
Pe bune, ce atata suparare? Succes!
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2017
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare ghena gunoi klaudya1974 klaudya1974 In ce condiții asociația de proprietari poate renunța la ghena de gunoi de la bloc, procedând la desființarea acesteia și unde vor duce deșeurile ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)
Amplasare pubela la bloc IuliaIvan IuliaIvan Buna, am o situatia la blocul unde locuiesc de 4 ani. Vecinii noștri de la parter nu sunt deacord cu amplasarea pubelei in vecinătatea blocului. ... (vezi toată discuția)