avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renunțare ghena gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renunțare ghena gunoi

In ce condiții asociația de proprietari poate renunța la ghena de gunoi de la bloc, procedând la desființarea acesteia și unde vor duce deșeurile persoanele din acel bloc , ulterior inchiderii ghenei?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:42, 15 Februarie 2019
Faceţi o decizie internă. Obţineţi autorizaţie de construire pentru desfiinţare de la Primărie.
Deşeurile se duc la container, direct. Trebuie să aveţi containere exterioare.
Multumesc !
Dar tomberoanele, afara, le punem de capul nostru?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu doamna, le duceti in biroul primarului - sa faca si el ceva pentru ca l-ati ales - sorteaza deseurile pe caprarii; gunoi menajer, plastice, sticla feroase/neferoase - ce dreaq, este as de greu?
De unde sunteti, ca poate va ajut, va mai aduc niste ciudati de la mine din bloc, care arunca gunoiul pe fereastra, direct pe trotuar ?
Unde esti tu Tzepes doamne?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, nu cred că desființarea ghenei de gunoi este soluția ... Amvildas Amvildas Bună ziua, Nu cred că desființarea ghenei de gunoi este soluția pentru colectarea selectivă.Problema este în mentalitatea oamenilor. Gunoiul menajer ... (vezi toată discuția)
Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Tobogan gunoi PetruD PetruD Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje dotat cu tobogan pentru colectarea gunoiului. De curand au aput afise cu o adresa de la primarie care ... (vezi toată discuția)